Εξορκισμός μέσω Skype!


Νιώθεις πως ένα κακό δαιμόνιο συγκατοικεί με την ψυχή μέσα στο σώμα σου?. Δεν μπορείς όμως να βρεις...
καλό εξορκιστή γιατί είναι μέλος της φυλής των Ζουλού και σου πέφτει  ακριβό το ταξίδι?

Κανένα πρόβλημα!

Ο αιδεσιμότατος Bob Larson από την Arizona εισήγαγε μια εντελώς καινούργια χρήση  του Skype.Αυτή του εξορκισμού. Πηγαίνοντας κανείς στις ρυθμίσεις ,επιλογές, ρυθμίσεις για προχωρημένους μπορεί να δει την επιλογή InstaExorcism (o.O χούμο)

Πέρα όμως από την πλάκα ο Bob Larson ξεκίνησε αυτή την ενέργεια προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν καταληφθεί από δαίμονες άλλα η απόσταση ήταν εμπόδιο. Ανήκει στο χριστιανικό δόγμα των Ευαγγελιστών έχοντας αρκετές χιλιάδες εξορκισμούς στο ιστορικό του.

Επίσης θεωρεί πως πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν στη κατάληψη του ανθρώπινου σώματος από μια κακόβουλη οντότητα ενώ περιστατικά που παραπέμπουν σε τέτοια κατάσταση ερμηνεύονται με τον πλέον λογικό τρόπο.

Πάντως αν έχετε αμφιβολίες ή θεωρείται πως έχετε κάποιο δαιμόνιο μέσα σας δεν χάνεται κάτι με το να επικοινωνήσετε με τον ειδικό


Προσοχή!Σε περίπτωση που γίνει όμως ο εξορκισμός  φροντίστε να έχετε καλή σύνδεση στο ίντερνετ γιατί σκεφτείτε πόσο περίεργα θα εξελιχθεί η κατάσταση αν κοπεί η κλήση στη μέση της τελετής!