Το πρόβλημα όμως είναι πως οι υψηλές θερμοκρασίες ζεσταίνουν πολυ γρήγορα την μπύρα. Η πατέντα όμως της Chillsner έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα!!!Σε 4 απλα βήματα η μπύρα διατηρείται παγωμένη έως και την τελευταία σταγόνα!
Βήμα 1:Πάγωσε την μπύρα για 45 λεπτά
Βήμα 2:Πίες μια γουλιά ίσα για να γίνει χώρος
Βήμα 3:Πίεσε αργα μέχρι να εφαρμόσει το στόμιο
Βήμα 4:Απόλαυσε την παγωμένη σου μπύρα μέχρι και την τελευταία σταγόνα!
Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Chillsner θα βρουν περισσοτερα στο επίσημο site:Chillsner